Recenze



  • 5 star review  Autoškolu můžu všem doporučit! Kvalitní příprava a bezproblémová domluva 🙂

    Lenka Jurášková Avatar Lenka Jurášková
    9.8.2018

    positive review  Vřele doporučím u jízd se naučíte a je i srandy kopec a nestojí vás to miliony takže. 🏁🏁

    Vojtěch Kuchař Masci Avatar Vojtěch Kuchař Masci
    9.9.2018

    5 star review  Vtipný, trpělivý, ale i přísný 😂😂 no nic to nemění na tom že, naučí vše co je v provozu důležité... DOPORUČUJÍ 😉😉

    Andrea Sivakova Avatar Andrea Sivakova
    13.1.2018

    5 star review  Autoškolu rozhodně doporučuji, jsem za její výběr moc rád. Určitě nebudete litovat 🙂

    Matouš Hodula Avatar Matouš Hodula
    12.1.2018
  • 5 star review  Super učitel, který měl se mnou trpělivost. Dokázal naučit a vysvětlit vše, co bylo potřeba. S ním šla autoškola hladce. �

    Vojta Seifried Avatar Vojta Seifried
    14.1.2018

    positive review  Zdravím. Hledáte autoškolu za rozumnou cenu se skvělým, vtipným a pohledným instruktorem, který dokáže naučit a připravit Vás na běžný provoz? Poté je autoškola Mrovec skvělou volbou. Super domluva, individuální přístup a přijatelná cena. Můžu jen doporučit 👌👌👌👌☺️☺️

    Jan Sobek Avatar Jan Sobek
    24.9.2018

    5 star review  Super učitel !! Poradí, vysvětlí a hlavně naučí vše co budete na ZZ potřebovat. Určitě DOPORUČUJI! ^_^

    Filip Gorčica Avatar Filip Gorčica
    28.6.2018

    positive review  Skvělá autoškola, výborný instruktor, luxusní příprava na zkoušky

    Marek Hřivnáč Avatar Marek Hřivnáč
    22.1.2019
  • positive review  Vtipný učitel, skvělá cenna a vždyck poradí. Mužů jenom doporučit. 🚗

    Ondřej Martiník Avatar Ondřej Martiník
    19.6.2019

    5 star review  Skvělý učitel, co nešetří vtipy a disponuje nadměrnou trpělivostí.

    Jonatan Burda Avatar Jonatan Burda
    13.1.2018

    positive review  Doporučuji! Pohodový učitel, výborně naučí a připraví na závěrečnou zkoušku. 😀

    Lukáš Breče Avatar Lukáš Breče
    6.3.2019

    5 star review  Důkladná a opravdu poctivá příprava na zkoušky i budoucí samostatné jízdy autem. Bylo velké štěstí narazit na lektora Pepu Mrovce. Mohu všem doporučit!

    Ludmila Zahradníková Avatar Ludmila Zahradníková
    17.1.2018
  • 5 star review  Skvělá autoškola, pan učitel Vám vysvětlí a naučí vše, co budete za volantem potřebovat, má smysl pro humor, takže na hodiny budete chodit rádi. Vřele tuto autoškolu doporučuji. 🙂

    Adam Kotala Avatar Adam Kotala
    25.4.2018

    positive review  Super učitel, super vysvětlení všech dopravních předpisů a vždy pomůže a poradí 🚗

    Filip Dziadkowiec Avatar Filip Dziadkowiec
    19.6.2019

    positive review  Vřele doporučuji tuhle autoškolu, rozumná domluva, skvěle naučí a připraví na zkoušku. Stále stejný auto i učitel po celou dobu výcviku. 🙂

    Martin Duroň Avatar Martin Duroň
    4.1.2019

    5 star review  Lepší autoškolu jsem si nemohla vybrat!!! Nejlepší učitel který může být naučí vás co je potřeba a aji člověka jako jsem já( trošku zbrkla��) tak měl se mnou mnoho trpělivosti a za to jsem mu moc vděčná! Hlavně je to pohodový člověk který vám i když toho času není moc vyjde vždy vstříc 🙂 ještě jednou mu tím to moc děkuju za vše! Může jenom velice ráda doporučit! Více tak výborných učitelů! ��

    Sabax Kožíkovà Avatar Sabax Kožíkovà
    25.5.2018
  • 5 star review  Příjemný a vlídný učitel s dobrou špetkou humoru. Naučí vás hlavně důležité věci, které budete v praxi potřebovat. Umí být i důrazný, když je potřeba. Ale tuto vlastnost beru taky jako velmi kladnou, neboť na cestě je velmi důležité dávat pozor ( vám jde o život). Doporučuji :).

    Ondřej Pírek Avatar Ondřej Pírek
    13.1.2018

    5 star review  Super autoškola...trpělivost,vstřícnost,ochota,naučí a vše vysvětlí. Za mě 100% 🙂

    Radek Zbořil Avatar Radek Zbořil
    24.8.2018

    positive review  Nedoporučuji lidem, kteří jsou slabší povahy, pan Pepa umí být ráznější, když je potřeba. Pokud si člověk myslí, že dostane u něho řidičák zadarmo, je na omylu, u něho se musí makat a přemýšlet 🧠 , a díky tomu získá zkušenosti a vědomosti. Jako člověk je pohodový, občas ale mívá i "své dny" jako každý.

    Eliška Lerchová Avatar Eliška Lerchová
    28.3.2019

    5 star review  ahoj lidi,povím pravdivý příběh:dříve než jsem poznal ''PEPU MROVCE'' měl jsem učitele doslova DE-BI-LA. řval po mě, když chtěl něco -někam zajet a já to udělal bylo to špatně,já se chtěl naučít řídit, ne jen dostat řidičák a machrovat-mít strach chodit do autoškoly...požádal jsem o jiného učitele a to PEPU MROVCE v té době pan Mrovec. od doby kdy jsem jej měl, najedou jsem se naučil řídit...vřele VŠEM DOPORUČUJÍ.PŘÍJEMNÉ VYSTUPOVÁNÍ,NAUČIL MĚ MNOHO DŮLEŽITÉHO, PŘI ZKOUŠKÁCH MĚ DRŽEL A POMÁHAL. CHCETE AUTOŠKOLU,KDE SE NEBOJÍTE A ZAŽÍJETE HUMOR?! AUTOŠKOLA MROVEC,JE TEN SPRÁVNÝ BOREC. 😀

    Aleš Boháč Avatar Aleš Boháč
    13.1.2018
  • positive review  Super učitel, který všechno vysvětlí a naučí jak se patří, doporučuji.😊🚙

    Simča Havlíková Avatar Simča Havlíková
    2.7.2019

    5 star review  Vynikající přístup k žákům, hodně toho naučí.Po špatné zkušenosti,jsem rád že jsem šel do této autoškoly. Všem moc doporučuji

    Boček Pavel Avatar Boček Pavel
    12.1.2018

    positive review  Nejlepší autoškola jaká může být!! Rozhodně doporučuji na 100%

    Domča Kubná Avatar Domča Kubná
    27.11.2018

    5 star review  Doporučuji 🙂 Bezproblémová domluva a kvalitní příprava ke zkouškám.

    Filip Najser Avatar Filip Najser
    4.5.2018
  • positive review  Pepa Mrovec je ten správný učitel a trenér autoškoly, jakého si můžete vybrat. Přesně ví, jak se na silnicích správně a bezpečně chovat. Se svou vlastní sbírkou videí, řidičů co správně nejezdí. Dokáže své zkušenosti skvěle předat i na teoriích. V praxi všechno dobře, trpělivě naučí a vysvětlí. Když to musí být tak je přísný a důrazný, ale díky tomu si aspoň uvědomíte chybu jakou jste udělali. Zároveň se sním dá zábavně, dobře a v pohode pokecat. Pohodový učitel, pohodová cena a zodpovědně získáný řidičák. 🚘▶️❌🚔

    Ondřej Harazim Avatar Ondřej Harazim
    6.3.2019

    5 star review  Tak a dnesni zaverecne mame hotove. Sice to chvilema vypadalo ze to stastne nedopadne ale je to doma � Autoskolu vrele doporucuji. Zadny stary ubruceny lektor ale uplne pohodovy typek ktery se snazi vyjit ve vsem vstric a hlavne nema problem s individualni pripravou. Takze jeste jednou DIKY Pepo a hodne novych zajemcu.

    Michal Maiky Holubek Avatar Michal Maiky Holubek
    16.2.2018

    positive review  Nejlepší autoškola jaká může být!! Rozhodně doporučuji na 100%

    Domča Kubná Avatar Domča Kubná
    27.11.2018

    5 star review  Doporučuji 🙂 Bezproblémová domluva a kvalitní příprava ke zkouškám.

    Filip Najser Avatar Filip Najser
    4.5.2018