Recenze



  • 5 star review  Autoškolu rozhodně doporučuji, jsem za její výběr moc rád. Určitě nebudete litovat 🙂

    Matouš Hodula Avatar Matouš Hodula
    12.1.2018

    5 star review  Super učitel, který měl se mnou trpělivost. Dokázal naučit a vysvětlit vše, co bylo potřeba. S ním šla autoškola hladce. �

    Vojta Seifried Avatar Vojta Seifried
    14.1.2018

    positive review  Vřele doporučuji tuhle autoškolu, rozumná domluva, skvěle naučí a připraví na zkoušku. Stále stejný auto i učitel po celou dobu výcviku. 🙂

    Martin Duroň Avatar Martin Duroň
    4.1.2019

    5 star review  Super učitel !! Poradí, vysvětlí a hlavně naučí vše co budete na ZZ potřebovat. Určitě DOPORUČUJI! ^_^

    Filip Gorčica Avatar Filip Gorčica
    28.6.2018
  • 5 star review  ahoj lidi,povím pravdivý příběh:dříve než jsem poznal ''PEPU MROVCE'' měl jsem učitele doslova DE-BI-LA. řval po mě, když chtěl něco -někam zajet a já to udělal bylo to špatně,já se chtěl naučít řídit, ne jen dostat řidičák a machrovat-mít strach chodit do autoškoly...požádal jsem o jiného učitele a to PEPU MROVCE v té době pan Mrovec. od doby kdy jsem jej měl, najedou jsem se naučil řídit...vřele VŠEM DOPORUČUJÍ.PŘÍJEMNÉ VYSTUPOVÁNÍ,NAUČIL MĚ MNOHO DŮLEŽITÉHO, PŘI ZKOUŠKÁCH MĚ DRŽEL A POMÁHAL. CHCETE AUTOŠKOLU,KDE SE NEBOJÍTE A ZAŽÍJETE HUMOR?! AUTOŠKOLA MROVEC,JE TEN SPRÁVNÝ BOREC. 😀

    Aleš Boháč Avatar Aleš Boháč
    13.1.2018

    5 star review  Autoškolu můžu všem doporučit! Kvalitní příprava a bezproblémová domluva 🙂

    Lenka Jurášková Avatar Lenka Jurášková
    9.8.2018

    5 star review  Důkladná a opravdu poctivá příprava na zkoušky i budoucí samostatné jízdy autem. Bylo velké štěstí narazit na lektora Pepu Mrovce. Mohu všem doporučit!

    Ludmila Zahradníková Avatar Ludmila Zahradníková
    17.1.2018

    5 star review  Doporučuji 🙂 Bezproblémová domluva a kvalitní příprava ke zkouškám.

    Filip Najser Avatar Filip Najser
    4.5.2018
  • positive review  Doporučuji! Pohodový učitel, výborně naučí a připraví na závěrečnou zkoušku. 😀

    Lukáš Breče Avatar Lukáš Breče
    6.3.2019

    positive review  Vřele doporučím u jízd se naučíte a je i srandy kopec a nestojí vás to miliony takže. 🏁🏁

    Vojtěch Kuchař Masci Avatar Vojtěch Kuchař Masci
    9.9.2018

    positive review  Super učitel, super vysvětlení všech dopravních předpisů a vždy pomůže a poradí 🚗

    Filip Dziadkowiec Avatar Filip Dziadkowiec
    19.6.2019

    5 star review  Lepší autoškolu jsem si nemohla vybrat!!! Nejlepší učitel který může být naučí vás co je potřeba a aji člověka jako jsem já( trošku zbrkla��) tak měl se mnou mnoho trpělivosti a za to jsem mu moc vděčná! Hlavně je to pohodový člověk který vám i když toho času není moc vyjde vždy vstříc 🙂 ještě jednou mu tím to moc děkuju za vše! Může jenom velice ráda doporučit! Více tak výborných učitelů! ��

    Sabax Kožíkovà Avatar Sabax Kožíkovà
    25.5.2018
  • 5 star review  Skvělý učitel, co nešetří vtipy a disponuje nadměrnou trpělivostí.

    Jonatan Burda Avatar Jonatan Burda
    13.1.2018

    5 star review  Vtipný, trpělivý, ale i přísný 😂😂 no nic to nemění na tom že, naučí vše co je v provozu důležité... DOPORUČUJÍ 😉😉

    Andrea Sivakova Avatar Andrea Sivakova
    13.1.2018

    5 star review  Super autoškola...trpělivost,vstřícnost,ochota,naučí a vše vysvětlí. Za mě 100% 🙂

    Radek Zbořil Avatar Radek Zbořil
    24.8.2018

    5 star review  Vynikající přístup k žákům, hodně toho naučí.Po špatné zkušenosti,jsem rád že jsem šel do této autoškoly. Všem moc doporučuji

    Boček Pavel Avatar Boček Pavel
    12.1.2018
  • 5 star review  Skvělá autoškola, pan učitel Vám vysvětlí a naučí vše, co budete za volantem potřebovat, má smysl pro humor, takže na hodiny budete chodit rádi. Vřele tuto autoškolu doporučuji. 🙂

    Adam Kotala Avatar Adam Kotala
    25.4.2018

    5 star review  Tak a dnesni zaverecne mame hotove. Sice to chvilema vypadalo ze to stastne nedopadne ale je to doma � Autoskolu vrele doporucuji. Zadny stary ubruceny lektor ale uplne pohodovy typek ktery se snazi vyjit ve vsem vstric a hlavne nema problem s individualni pripravou. Takze jeste jednou DIKY Pepo a hodne novych zajemcu.

    Michal Maiky Holubek Avatar Michal Maiky Holubek
    16.2.2018

    positive review  Nejlepší autoškola jaká může být!! Rozhodně doporučuji na 100%

    Domča Kubná Avatar Domča Kubná
    27.11.2018

    positive review  Skvělá autoškola, výborný instruktor, luxusní příprava na zkoušky

    Marek Hřivnáč Avatar Marek Hřivnáč
    22.1.2019
  • positive review  Pepa Mrovec je ten správný učitel a trenér autoškoly, jakého si můžete vybrat. Přesně ví, jak se na silnicích správně a bezpečně chovat. Se svou vlastní sbírkou videí, řidičů co správně nejezdí. Dokáže své zkušenosti skvěle předat i na teoriích. V praxi všechno dobře, trpělivě naučí a vysvětlí. Když to musí být tak je přísný a důrazný, ale díky tomu si aspoň uvědomíte chybu jakou jste udělali. Zároveň se sním dá zábavně, dobře a v pohode pokecat. Pohodový učitel, pohodová cena a zodpovědně získáný řidičák. 🚘▶️❌🚔

    Ondřej Harazim Avatar Ondřej Harazim
    6.3.2019

    positive review  Vtipný učitel, skvělá cenna a vždyck poradí. Mužů jenom doporučit. 🚗

    Ondřej Martiník Avatar Ondřej Martiník
    19.6.2019

    positive review  Nedoporučuji lidem, kteří jsou slabší povahy, pan Pepa umí být ráznější, když je potřeba. Pokud si člověk myslí, že dostane u něho řidičák zadarmo, je na omylu, u něho se musí makat a přemýšlet 🧠 , a díky tomu získá zkušenosti a vědomosti. Jako člověk je pohodový, občas ale mívá i "své dny" jako každý.

    Eliška Lerchová Avatar Eliška Lerchová
    28.3.2019

    positive review  Zdravím. Hledáte autoškolu za rozumnou cenu se skvělým, vtipným a pohledným instruktorem, který dokáže naučit a připravit Vás na běžný provoz? Poté je autoškola Mrovec skvělou volbou. Super domluva, individuální přístup a přijatelná cena. Můžu jen doporučit 👌👌👌👌☺️☺️

    Jan Sobek Avatar Jan Sobek
    24.9.2018
  • 5 star review  Příjemný a vlídný učitel s dobrou špetkou humoru. Naučí vás hlavně důležité věci, které budete v praxi potřebovat. Umí být i důrazný, když je potřeba. Ale tuto vlastnost beru taky jako velmi kladnou, neboť na cestě je velmi důležité dávat pozor ( vám jde o život). Doporučuji :).

    Ondřej Pírek Avatar Ondřej Pírek
    13.1.2018

    positive review  Super učitel, který všechno vysvětlí a naučí jak se patří, doporučuji.😊🚙

    Simča Havlíková Avatar Simča Havlíková
    2.7.2019

    positive review  Nedoporučuji lidem, kteří jsou slabší povahy, pan Pepa umí být ráznější, když je potřeba. Pokud si člověk myslí, že dostane u něho řidičák zadarmo, je na omylu, u něho se musí makat a přemýšlet 🧠 , a díky tomu získá zkušenosti a vědomosti. Jako člověk je pohodový, občas ale mívá i "své dny" jako každý.

    Eliška Lerchová Avatar Eliška Lerchová
    28.3.2019

    positive review  Zdravím. Hledáte autoškolu za rozumnou cenu se skvělým, vtipným a pohledným instruktorem, který dokáže naučit a připravit Vás na běžný provoz? Poté je autoškola Mrovec skvělou volbou. Super domluva, individuální přístup a přijatelná cena. Můžu jen doporučit 👌👌👌👌☺️☺️

    Jan Sobek Avatar Jan Sobek
    24.9.2018