Recenze



  • Pepa Mrovec je ten správný učitel a trenér autoškoly, jakého si můžete vybrat. Přesně ví, jak se na silnicích správně a bezpečně chovat. Se svou vlastní sbírkou videí, řidičů co správně nejezdí. Dokáže své zkušenosti skvěle předat i na teoriích. V praxi všechno dobře, trpělivě naučí a vysvětlí. Když to musí být tak je přísný a důrazný, ale díky tomu si aspoň uvědomíte chybu jakou jste udělali. Zároveň se sním dá zábavně, dobře a v pohode pokecat. Pohodový učitel, pohodová cena a zodpovědně získáný řidičák. 🚘▶️❌🚔

    thumb Ondra Harazim
    3/06/2019

    Doporučuji! Pohodový učitel, výborně naučí a připraví na závěrečnou zkoušku. 😀

    thumb Lukáš Breče
    3/06/2019

    Skvělá autoškola, výborný instruktor, luxusní příprava na zkoušky

    thumb Marek Hřivnáč
    1/22/2019

    Vřele doporučuji tuhle autoškolu, rozumná domluva, skvěle naučí a připraví na zkoušku. Stále stejný auto i učitel po celou dobu výcviku. 🙂

    thumb Martin Duroň
    1/04/2019
  • Nejlepší autoškola jaká může být!! Rozhodně doporučuji na 100%

    thumb Domča Kubná
    11/27/2018

    Zdravím. Hledáte autoškolu za rozumnou cenu se skvělým, vtipným a pohledným instruktorem, který dokáže naučit a připravit Vás na běžný provoz? Poté je autoškola Mrovec skvělou volbou. Super domluva, individuální přístup a přijatelná cena. Můžu jen doporučit 👌👌👌👌☺️☺️

    thumb Jan Sobek
    9/24/2018

    Vřele doporučím u jízd se naučíte a je i srandy kopec a nestojí vás to miliony takže. 🏁🏁

    thumb Vojtěch Kuchař Masci
    9/09/2018

    5 star review  Super autoškola...trpělivost,vstřícnost,ochota,naučí a vše vysvětlí. Za mě 100% 🙂

    thumb Radek Zbořil
    8/24/2018
  • 5 star review  Autoškolu můžu všem doporučit! Kvalitní příprava a bezproblémová domluva 🙂

    thumb Lenka Jurášková
    8/09/2018

    5 star review  Super učitel !! Poradí, vysvětlí a hlavně naučí vše co budete na ZZ potřebovat. Určitě DOPORUČUJI! ^_^

    thumb Filip Gorčica
    6/28/2018

    5 star review  Lepší autoškolu jsem si nemohla vybrat!!! Nejlepší učitel který může být naučí vás co je potřeba a aji člověka jako jsem já( trošku zbrkla��) tak měl se mnou mnoho trpělivosti a za to jsem mu moc vděčná! Hlavně je to pohodový člověk který vám i když toho času není moc vyjde vždy vstříc 🙂 ještě jednou mu tím to moc děkuju za vše! Může jenom velice ráda doporučit! Více tak výborných učitelů! ��

    thumb Sabax Kožíkovà
    5/25/2018

    5 star review  Doporučuji 🙂 Bezproblémová domluva a kvalitní příprava ke zkouškám.

    thumb Filip Najser
    5/04/2018
  • 5 star review  Skvělá autoškola, pan učitel Vám vysvětlí a naučí vše, co budete za volantem potřebovat, má smysl pro humor, takže na hodiny budete chodit rádi. Vřele tuto autoškolu doporučuji. 🙂

    thumb Adam Kotala
    4/25/2018

    5 star review  Tak a dnesni zaverecne mame hotove. Sice to chvilema vypadalo ze to stastne nedopadne ale je to doma � Autoskolu vrele doporucuji. Zadny stary ubruceny lektor ale uplne pohodovy typek ktery se snazi vyjit ve vsem vstric a hlavne nema problem s individualni pripravou. Takze jeste jednou DIKY Pepo a hodne novych zajemcu.

    thumb Michal Maiky Holubek
    2/16/2018

    5 star review  Všechno v naprostém pořádku! Naučil mě spoustu věcí které vedly ke zdárnému zdolání zkoušek. Je to pohodový chlapík s kterým se v autě zasmějete, nemusíte se bát že po vás bude křičet když uděláte něco špatně, řeší vše s klidem. Můžu jen doporučit 🙂

    thumb Angelo Jovič
    2/12/2018

    5 star review  Důkladná a opravdu poctivá příprava na zkoušky i budoucí samostatné jízdy autem. Bylo velké štěstí narazit na lektora Pepu Mrovce. Mohu všem doporučit!

    thumb Ludmila Zahradníková
    1/17/2018
  • 5 star review  Super učitel, který měl se mnou trpělivost. Dokázal naučit a vysvětlit vše, co bylo potřeba. S ním šla autoškola hladce. �

    thumb Vojta Seifried
    1/14/2018

    5 star review  ahoj lidi,povím pravdivý příběh:dříve než jsem poznal ''PEPU MROVCE'' měl jsem učitele doslova DE-BI-LA. řval po mě, když chtěl něco -někam zajet a já to udělal bylo to špatně,já se chtěl naučít řídit, ne jen dostat řidičák a machrovat-mít strach chodit do autoškoly...požádal jsem o jiného učitele a to PEPU MROVCE v té době pan Mrovec. od doby kdy jsem jej měl, najedou jsem se naučil řídit...vřele VŠEM DOPORUČUJÍ.PŘÍJEMNÉ VYSTUPOVÁNÍ,NAUČIL MĚ MNOHO DŮLEŽITÉHO, PŘI ZKOUŠKÁCH MĚ DRŽEL A POMÁHAL. CHCETE AUTOŠKOLU,KDE SE NEBOJÍTE A ZAŽÍJETE HUMOR?! AUTOŠKOLA MROVEC,JE TEN SPRÁVNÝ BOREC. 😀

    thumb Aleš Boháč
    1/13/2018

    5 star review  Vtipný, trpělivý, ale i přísný 😂😂 no nic to nemění na tom že, naučí vše co je v provozu důležité... DOPORUČUJÍ 😉😉

    thumb Andrea Sivakova
    1/13/2018

    5 star review  Skvělý učitel, co nešetří vtipy a disponuje nadměrnou trpělivostí.

    thumb Jonatan Burda
    1/13/2018
  • 5 star review  Příjemný a vlídný učitel s dobrou špetkou humoru. Naučí vás hlavně důležité věci, které budete v praxi potřebovat. Umí být i důrazný, když je potřeba. Ale tuto vlastnost beru taky jako velmi kladnou, neboť na cestě je velmi důležité dávat pozor ( vám jde o život). Doporučuji :).

    thumb Ondřej Pírek
    1/13/2018

    5 star review  Autoškolu rozhodně doporučuji, jsem za její výběr moc rád. Určitě nebudete litovat 🙂

    thumb Matouš Hodula
    1/12/2018

    5 star review  Vynikající přístup k žákům, hodně toho naučí.Po špatné zkušenosti,jsem rád že jsem šel do této autoškoly. Všem moc doporučuji

    thumb Boček Pavel
    1/12/2018

    5 star review  Skvělý učitel, co nešetří vtipy a disponuje nadměrnou trpělivostí.

    thumb Jonatan Burda
    1/13/2018